Even kennismaken...

Hi! Ik ben Nathalie Hupkens, 21 jaar en heb net mijn diploma binnen! Ik wil graag iets gaan doen in de media, dat kan je goed zien op mijn website. Ik heb mijn Media, Communicatie en Informatie diploma op zak en hiermee ben ik van plan om de wereld te veroveren! Ik wil graag nog de studie HBO Journalistiek doen in Utrecht, ik hoop hiermee achter te komen wat ik daadwerkelijk wil worden. Neem een kijkje op mijn site en kom erachter waar ik van houd!

Mijn werk

Waar ik me vooral mee bezig houd is het filmen van video's, het edditten hiervan en zorgen voor een goede export. Ik houd ervan om nauwkeurig te werk te gaan, gericht op details en werkend met de allermooiste beelden. Ik streef naar perfectie en precisie. Bekijk mijn video's!

Meer Info

De eerste video is mijn eindfilm die ik met mijn stage heb gemaakt bij de Clipjesfabriek het afgelopen jaar. Ik ben hier erg blij mee, omdat je de ware ik ziet. In de video eronder kan je de tips en tops zien die mijn collega's geven over mij. Voor de rest zie je op mijn website veel foto's.

Foto's

Naast de video's op mijn website zie je ook veel foto's. Deze heb ik zelf gemaakt en zijn bijna allemaal genomen op de eilanden Java en Bali in Indonesie. Daarnaast zie je nog twee foto's van mij tijdens een voxpop, en een foto met mijn collega tijdens het maken van een andere voxpop. Ik vind het leuk om te fotograferen en denk bij elk moment wel eens: 'oh, hier moet ik een foto van maken. Bijvoorbeeld tijdens het eten, als ik een mooi en lekker gerecht voor mijn neus heb staan, of van tal van andere dingen, zoals natuur, straten etc.