Showreel

Hot Tub Movie Club

Verslag van de meest bijzondere bioscoop allertijden. Interviews door Freya Veldstra

Freya Veldstra


Mijn naam is Freya Veldstra, Ik ben geboren op 11 mei 1992 in Anna Paulowna. Hier woon ik nog steeds en ga ik elke dag van Anna Paulowna naar Amsterdam voor mijn opleiding. Dat is in totaal 4 uur reizen per dag.

In Amsterdam volg ik de opleiding Media, Communicatie en Informatie. Ik heb een passie voor film en dan vooral om films te maken. Ik ben zeer all round opgeleid. Ik weet hoe ik de productie moet doen van een film, ik kan zelf filmen en monteren gaat me ook heel gemakkelijk af.

Ik heb mijn beide stageperiodes gelopen bij de Clipjesgabriek. Tijdens mijn eerste jaar bij de Clipjesfabriek heb ik ontdekt dat ik een talent heb voor presenteren. Ik ben een jaar lang presentatrice geweest van iamTV. Een community van de Clipjesfabriek.

Tijdens mijn tweede stage bij hetzelfde bedrijf kwam ik erachter dat ik het ook leuk vind om leiding te geven en de volledige verantwoordelijkheid op me te nemen van een filmpje. Ik heb veel producties geleid waarbij ik nauw contact hield met de opdrachtgever.

Dit jaar studeer ik af en ga ik opzoek naar een uitdagende baan waar ik mijn allround skills kan gebruiken!